070-6572427
Köpvillkor
Tillverkare

Köpvillkor

Köp- och leveransvillkor


Allmänt
Selma Music tillämpar såväl Konsumentköplagen som Distansavtalslagen. För att genomföra ett köp måste kund vara myndig eller ha målsmans medgivande. Alla varor förblir Selma Musics egendom till dess full betalning erhållits för varan. Selma Music reserverar sig för eventuella skrivfel på denna webbsida.

Priser
Samtliga priser är angivna i svenska kronor och gäller tills vidare, samt inkluderar gällande moms, f.n. 25 %. Vi reserverar oss för prisändringar p.g.a. ändrad moms eller onormalt stora förändringar i valutakurser eller inköpspriser.

Beställning

Beställningar kan göras antingen via vår webbshop på , via e-post på info@selmamusic.com eller per telefon. Bekräftelse på beställning skickas ut till angiven e-postadress. Skulle du inte få någon bekräftelse så ber vi dig höra av dig till oss. Alla beställningar anses som bindande, och falska beställningar polisanmäls utan undantag. Har du gjort en beställning av misstag så måste du kontakta oss snarast. Selma Music förbehåller sig också rätten att neka kund ett köp.

Betalning

Våra betalningsalternativ är faktura, kreditkort eller postförskott. 
Fakturavillkor är 10 dagar för privatpersoner samt 30 dagar för organisationer/företag/institutioner. 
En expeditionsavgift på 50:- tillkommer vid varje distansköp. Ordervärden som överstiger 5 000:- kan i normala fall endast betalas med kreditkort, förskottsfaktura eller levereras mot postförskott (gäller ej organisationer/företag/institutioner). Vi förbehåller oss rätten att neka kredit och istället leverera mot postförskott. Postens avgift för postförskott tillkommer i detta fall.

Leverans
Normalt levereras Din beställning inom 3-5 dagar. Frakt sker i regel genom Posten eller DHL, men i vissa fall kan leverans också ske med Schenker BTL eller Bussgods. Skulle en produkt inte gå att leverera så meddelar vi det via e-post.

Fraktkostnader
Frakten betalas av köparen. Fraktkostnaden och fraktsätt varierar och är beroende av varans vikt och storlek, leveransadress samt om beställaren är en privatperson eller annan organisation eller företag. Vi försöker att använda oss av det för kunden billigaste och bekvämaste fraktsättet.

Leveransbevakning

Vi förbehåller oss rätten att restnotera eller annullera beställningar på varor som är slut i lager. Om varan beräknas inkomma inom rimlig tid restnoterar vi den och levererar varan så snart den inkommit till oss. Om en vara restnoterats av oss har köparen rätt att avbeställa den.

Ångerrätt/Öppet köp

Enligt distansavtalslagen har man som konsument rätt att ångra sitt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att man tagit emot varorna. Varorna skall vid återsändande vara obrukade och returneras i sin ev. originalförpackning.

Outlöst leverans
Paket som ej löses ut debiteras med 399:-.

Felleverans
Skulle vi av någon anledning ha levererat fel vara eller fel antal, ber vi köparen meddela oss så snart som möjligt, så att vi kan rätta till felet. Vid felaktigt levererad vara ber vi kunden att återsända varan i oskadat skick och med originalförpackning. Selma Music står för alla extra fraktkostnader.

Garanti
Vi lämnar 1 års garanti på alla våra varor om inte annat anges, mot uppvisande av inköpsbevis, dock med undantag för förbrukningsvaror (t.ex. rengöringsprodukter). Garantin gäller om varan, trots normal användning, skulle gå sönder. Garantin gäller från inköpsdatum och omfattar reparation av fabrikations- eller materialfel, eller vid särskilda fall utbyte till likadan eller likvärdig produkt. Vid åberopande av garanti skall Selma Music kontaktas innan varan returneras.

Transportskada
Vi står för alla skador som uppkommit vid transport till våra kunder. Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, skall du omedelbart anmäla detta till transportören/speditören. Om dessa ej åtager sig skadeansvaret skall du omedelbart kontakta oss. Vid retur till oss står kunden för ev. transportskador.

Returer
Packa returvaran väl och på samma sätt som när du mottog den. Bifoga även en returorsak eller felbeskrivning, samt ange avsändare. När en vara returneras till oss bekostas returfrakten av kunden. För garantiärenden eller vid felleverans bekostas returfrakten samt ev. ersättningsleverans av Selma Music.

Lupifaro Jazz
Lupifaro Jazz
200 kr
Lupifaro
Lupifaro
200 kr
Yamaha YAS 280
Yamaha YAS 280
12.575 kr
Yamaha YFL 212
Yamaha YFL 212
8.100 kr
Trevor James TJJ10XE
Trevor James TJJ10XE
8.200 kr
Trevor James Alpha
Trevor James Alpha
9.100 kr